Graveren van Penningen voor Hond of Kat

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende
€ 4,50

       Nieuw in ons Assortiment !!!

    Graveren van Penningen voor Uw hond of Kat

    Klein   Formaat:   € 4,50 excl verzending

    Groot  Formaat:   € 6,50 excl verzending

    Bij ophalen klaar terwijl U wacht na afspaak.

Tevens kunt u bij ons in de maanden juni, juli

en augustus uw huisdier chippen

& Registratie: €15,- (na afspraak)

          www.hondentrimsalonhappyfeet.nl         

               


Heart in aluminum           Bot aluminium

Wat is een huisdieren tag?

 

Een tag voor huisdieren is een plaatje dat aan de halsband van de hond zit. Dit plaatje is vaak voorzien van de naam van de eigenaar van de hond, het adres en telefoonnummer. Huisdieren tags kunnen in verschillende materialen worden gemaakt. Aluminium huisdieren tags, messing huisdieren tags en verzilverd of gouden honden tags.

 

Jij bepaalt wat er op de huisdieren tag moet staan. We zullen het graveren in een speciale machine, zodat de letters scherp en helder zijn. Honden tags worden vast gezet aan de riem van de hond door een metalen ring dus zit het vast en zal het niet van de halsband afvallen. Een huisdieren tag wordt ook wel honden tag, honden naamplaatje, dog-ID of naamplaatje genoemd.

 

Waarom zou ik een huisdieren tag kopen?

 

Elk jaar weer raken veel mensen hun hond kwijt. Meestal gebeurt dit gelukkig slechts niet ver van huis en is het slechts van korte duur. Maar sommige honden zijn zo ver van huis dat ze de weg niet terug kunnen vinden, daarom is voor de mensen die de hond vinden een grote hulp als de hond een huisdieren tag met de juiste contactgegevens omheeft.

 

Het kan moeilijk zijn om de eigenaar te vinden. Zeker als de hond geen halsband draagt met een huisdieren tag. Het is ook, in gevallen waar de hond zich heeft bezeerd, van belang om snel de eigenaar te identificeren. In andere situaties kan het nodig zijn om de eigenaar van een hond te achterhalen. Bijvoorbeeld als de hond schade heeft aangericht of als gestolen wordt opgegeven. In sommige landen is een huisdieren tag wettelijk verplicht, maar in alle gevallen is het een goed idee.

 

© 2013 - 2022 Trimsalon- Hondenverzorging "Happy Feet" | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel