Welkom bij Webwinkel "Happy Feet "

Alle verzorgingsproducten en dierenbenodigdheden voor uw hond of kat op één plek!

De perfecte accessoires en producten voor uw huisdier
Wij, van Webwinkel Happy Feet, hebben een eindeloze passie voor dieren. Sinds de oprichting van onze Trimsalon - Hondenverzorging Happy Feet in 2011, besloten wij, naast onze trimsalon ook een webwinkel in te richten voor onze klanten met een breed aanbod aan dierenverzorgingsproducten voor hond & kat, van hoogwaardige kwaliteit. We luisteren naar de wensen van onze klanten en hun baasjes, en stellen deze altijd centraal binnen ons bedrijf. Met aandacht zijn we telkens weer opzoek naar de beste producten om ons assortiment aan te vullen. We werken daarom samen met de beste leveranciers om producten te leveren van topkwaliteit, voor een beestachtig lage prijs.

Unieke accessoires voor de dierenliefhebber
Aan ons ruime assortiment kunt u als dierenliefhebber uw hart ophalen! Wij verkopen niet alleen de meest unieke artikelen voor uw viervoetiger, ook aan u is gedacht. Van mokken met uw favoriete honden- of kattenras, tot prachtige draagtassen om uw hond of kat in te vervoeren, aan alles is gedacht! Het perfecte cadeau voor uw huisdier is natuurlijk een gegraveerde tag, een gepersonaliseerd metalen plaatje om te hangen aan de halsband van uw hond of kat.

Kwalitatief honden en kattenvoer van Dog Lovers & Cat Lovers
Wij zijn trotse partner van Dog Lovers & Cat Lovers, en bevelen dit kwalitatieve voer dan ook aan voor uw hond of kat. We hebben ook nog diverse smaken! Eet uw hond of kat graag vis? Dan raden wij de Ocean Fish smaak van Dog – of Cat Lovers aan. Heeft u een energiek dier? Dan is de High in Protein van Dog Lovers Passion de beste keus.

 Wij verkopen de beste natuurlijke hondenbrokken voor een mooie prijs. Via onze online dierenwinkel kunt u uw hondeneten online bestellen en elke dag een gezonde maaltijd voor uw hond voorschotelen. Ook hebben wij puppy hondenvoer ter bevordering van de groei van uw jonge hond. D

Trimsalon Happy Feet
Naast een uitgebreide webshop, runnen wij ook vol liefde een trimsalon waar uw hond, kat of konijn van harte welkom is voor een was- of knipbeurt. Wilt u uw hond of kat laten chippen? Ook dan kunt u bij Trimsalon Happy Feet terecht. Voor meer informatie over onze Trimsalon gaat u naar www.hondentrimsalonhappyfeet.nl.

© 2013 - 2022 Trimsalon- Hondenverzorging "Happy Feet" | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel